Volt edzőm

Az egész néhány éve történt, mikor iszonyú hóvihar tombolt nálunk. Köztudott, hogy hozzánk ilyenkor csak óriási kerülővel közlekednek a buszok, mert nem tudnak feljönni a faluba vezető meredek, jeges úton. Emiatt több mint egy órával később érek haza. Egyszer pár barátommal rájöttünk, hogy ha a falu bejáratánál a főúton leszállunk és hazagyalogolunk, körülbelül felére csökken ez az idő, és legalább nem egy koszos buszon zötykölődünk. Ennek már sok-sok éve. Azóta felnőttünk, szétszéledtünk.Az idei tél sokkal hevesebb, mint akármelyik, amire én 22 éves fejjel emlékszem. Nesze neked globális felmelegedés... Aznap délelőtt a folyamatos havazás miatt meglógtam az egyetemről, viszont út közben szépen kisütött a nap, gondoltam, miért is ne mehetnék haza gyalog a hóban. Le is szálltam a buszról, ám mikor még csak pár perce gyalogolok, hirtelen elkezd esni, sőt szakadni a hó. Hihetetlen szél tombolt.

Szerencsémre arra jött egy falubéli autóval, bár elsőre nem jutott eszembe, ki az. Kinyújtottam átfagyott hüvelykujjamat, és kicsit beljebb mentem az úttestre. Az autó megáll mellettem, ahogy reméltem, s valaki kinyitja az ajtót. Benézek, és látom, hogy volt edzőm néz vissza rám, akivel már jó rég nem találkoztam, pedig nem messze lakunk egymástól. Gyorsan beszálltam a kocsiba, s hirtelen minden emlék felszínre tört. Ez a férfi segített nekem rájönni arra, hogy homoszexuális vagyok, és hosszú éveken keresztül vágytam rá, hogy egyik edzés után szerelmet vallhassunk egymásnak. Ez persze sosem következett be. Ő most 45 körül lehet, de semmit nem vesztett fiatalosságából, férfiasságából.

- Hello, köszi, hogy felvettél, nem tudom, mi lett volna nélküled, már teljesen átfagytam.
- Á, nincs mit, ez csak természetes.

Szerettem volna beszélgetni vele, de annyira zavarban voltam, hogy egy szó nem jött ki a torkomon. Szerencsére ő kezdeményezett:

- Mi újság felétek? Rég nem találkoztunk.
- Hát igen, sajnos leköt az egyetem - hebegtem gyorsan valamit.

Megint nem tudtam szólni, így csendben folytattuk a vihar és a fagy által lassított utunkat. Pár perc múlva valami olyasmit tett, amire legédesebb álmaimban sem gondoltam volna: a combomra tette óriási kezét. Felkaptam a fejem, mire ő mélyen a szemembe nézett. Láttam a szenvedélyt a szemében, nem szóltam semmit. Rögtön elmúlt minden zavarom.

- Még mindig egyedül vagy? - kérdeztem.
- Sajnos igen - felelte, s gyengéden markolászta a combom. Sajnos a vastag farmeren keresztül nem élvezhettem annyira, mint szerettem volna, de kezdetnek megteszi.
- Most épp nincs semmi dolgom, meglógtam a havazás miatt. Ha esetleg ráérsz, kitalálhatnánk valamit, úgy sem tudok otthon semmit csinálni a leszakadt vezetékek miatt.
- Én ráérek, és titkon reméltem, hogy te is - válaszolta.

Lassan megérkeztünk hozzájuk, a szakadó hóban senki nem volt az utcákon, így nyugodtan mentünk be és zártuk magunkra az ajtót. Bent félhomály volt, tisztán láthattam mindent. A házban rend és fegyelem uralkodott. Attila végre levette a kabátját, az enyém már a fogason volt, amíg a zárral babrált. Nyugodtan közeledett hozzám, így pontosan fel tudtam mérni izmos testalkatát. Mikor végre odaért, némán simogatni kezdtük egymást, majd csókolóztunk. Ő istenien csókol, és óriási, izmos nyelve van, hűen testalkatához. Szorosan átöleltem, majd a fülébe súgtam:

- Erre a pillanatra várok több mint tíz éve. Nagyon szeretlek.
- Rájöttem, mekkora hiba volt, hogy nem kerestelek fel, mikor idősebb lettél, de hagyjuk ezt. Én is szeretlek.

Meztelenre vetkőztettük egymást, majd szőrös mellkasomat simogatta. Meg szerettem volna nézni, hogy vajon most is olyan teste van-e, mint tíz éve, de erre nem volt lehetőség, ezért a tenyeremmel szemlélődtem. A háta kicsit szőrös, izmos. Hatalmas mellkasát vastagon fedi a sötétbarna szőrzet, amely végigfekszik egész testén. Mellbimbója kőkeményen meredt felém. Szőre a péniszén még erősebb. Rájöttem, hogy tényleg nagy emberrel van dolgom, mikor lehajoltam, hogy számba vegyem a farkát. Az már akkora volt, hogy nem nagyon akart beférni, de még mindig keményedett. Közben kezemmel továbbmentem, most a fenekén és a lábain játszadoztam hosszú, kiálló szőrszálaival. Isteni volt, sosem éreztem még ilyen boldogságot. Ő mindkét kezét a hajamban tartotta, nagyon élvezte, amit a farkával teszek.

- Ez gyönyörű, de inkább menjünk be a hálóba az ágyra - suttogta.

Lassan elindultunk, már mindketten kőkemények voltunk.

- Sokkal jobb vagy, mint régen gondoltam, egyszerűen imádlak - mondtam.
- Te is felnőttél, szexistenem - felelte.

Innen némán folytattuk, szinte tudva, mit kíván a másik. Most ő hajolt le a péniszemért, ami nem volt akkora, mint az övé, de nem törődött vele, csak szopta, óriási nyelvével izgatta. Kis idő múlva éreztem, hogy mindjárt elélvezek, ezért lassan hanyatt fektettem az ágyon. Felemelte izmos karjait, így végre teljes nagyságában megcsodálhattam szőrrel borított hónalját, mellkasát és enyhén kockás hasát. Tényleg óriási teste van. Vaskos ujjaival a végbélnyílásomat izgatta, közben csókolóztunk, s lenyűgözően nagy és szőrös mellbimbóit nyalogattam, melyek már enyhén izzadtak voltak. Mikor lukam eléggé kitágult, hogy kényelmesen meglovagolhassam, síkosítóért nyúlt az éjjeliszekrénybe. Nagyon örültem, hogy nem gumin keresztül érzem majd magamban. Bekente magát és a lyukam, én pedig már ültem is bele gyönyörű farkába.

Először lassan, majd kicsit gyorsabban mozogtam, csípőmet előre-hátra mozgatva. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi, ennek pedig nagyon örültem, így folytattam. Egy idő után ráfeküdtem, így sokkal jobban érezhettük egymást, csókolóztunk, én pedig úgy tettem, mintha meg akarnám baszni a hasfalát. Rettentően izgató volt, hogy a farkam kettőnk szőrös hasfala közé szorulva mozgott. Nem is bírtam sokáig, éreztem, hogy kirobbanok. Felgyorsítottam a tempót, felültem, és akkorát élveztem, hogy nem csak Ati teste, hanem felette a párna is gecis lett. Végbelem összehúzódásai neki is nagyon tetszettek, sejtettem, hogy lassan elmegy, mert hangosan nyögni kezdett.

Lassítottam. Szerettem volna neki a legjobbat, így gondoltam, húzom még az időt. Lassan leszálltam róla, s megpróbáltam a lehetetlent: számba venni Attila faszát. Lassan sikerült is, közben pedig hüvelykujjammal tágítottam a lyukát. Miközben szoptam és nyaltam, másik kezemmel vertem is. Lassan beférkőztem alulra is, de nem volt szükség síkosítóra. Ujjaztam, vertem és szoptam egyszerre. Mondta, hogy ez sokkal jobb, mint mikor lovagoltam. Ő sem bírta már sokáig: úgy teletöltötte a számat feledhetetlen spermájával, hogy alig győztem nyelni.

Miután teljesen kiadta az utolsó cseppjét is, ráfeküdtem, s szorosan átöleltük egymást. Imádom a nagyon dús szőrzetét. Sokáig éreztem még a számban gigantikus nyelvét, közben betakaróztunk, aztán egy idő múlva elaludtunk.
Pár órával később felébredtem, s gondoltam, felébresztem őt is. A vihar nem akart csendesedni. Csókokkal kezdtem a köldökétől felfelé, s mikor már a hónaljszőrzetét nyalogattam, azt vettem észre, hogy két vaskos kar a hátamra fonódik, érintése csiklandoz, izgat, s szorosan magához húz, aztán erősen megölel.

- Nagyon szeretlek - suttogta.
- Én annál is jobban - mondtam.
- Most szeretném, ha te is megdugnál engem. Talán még nincs túl késő - reménykedett.

Kinéztem.

- Nem sötétedik, tehát nem aludtunk sokat, fél kettő körül lehet. Én is szeretnélek megdugni.

Csókolóztunk, simogattuk egymást a takaró alatt, majd észrevettem, hogy ismét mindketten keményen állunk. Tudta, hogy nem lovagolhat meg óriási testével, ezért négykézlábra állt, háttal nekem. Mutatóujjam szopta, aztán mikor kihúztam a szájából, végbelét kezdtem izgatni. Nem sokkal később már benne voltam, s teljesen ráfeküdtem a hátára. Erősen nyomni kezdtem, amíg csak befértem, közben hátát nyalogattam, és a mellbimbóit izgattam a kezeimmel. Elég sokáig csináltuk ezt, de mindketten nagyon éveztük. Sajnos én előbb elmentem, teljes adag spermámat a végbelébe lőttem. Ez még jobban izgatta, ám mikor teljesen befejeztem, kihúztam belőle laposodó farkamat. Ő erre ismét hanyatt lefeküdt, széttárta és felemelte szőrös lábait. Innen a számmal és az ujjaimmal folytattam tovább, míg ő is el nem élvezett.

- Óóó, ez maga a gyönyör! - kiabálta, miközben telefröcskölte felső testét
- Én is nagyon élveztem - feleltem, s már nyalogattam is a mellkasára spriccelt gecit.

Felmásztam hozzá az ágyon, oldalra kinyújtott kezére tettem a fejem, s arccal hatalmas teste felé fordulva minél nagyobb testfelülettel bújtam hozzá. Ő másik kezével simogatni kezdett, majd ismét elszundítottunk. Nagyon kifárasztottuk egymást.
Legközelebb fél öt felé ébredtem. Elkezdett lemenni a nap, és tudtam, hogy lassan indulnom kell haza. Gyengéden felébresztettem kedvesem, s mondtam neki, hogy maximum fél óra múlva indulnom kell. Mindketten nagyon sajnáltuk.

A fél órát pettingeléssel töltöttük, majd egymásra vertük a farkunkat. Nagyon izgató volt nézni, ahogy a hosszú szőrszálaira fröccsent spermámmal játszik. Gyorsan zuhanyozni indultunk, ám ott már csókolózáson és simogatáson kívül más nem történt. Mindketten kifáradtunk mára. Gyorsan számot cseréltünk, megbeszéltük a másnapi találkozót, majd elindultam haza. A vihar elállt. Otthon senki nem gyanakodott, mikor elmeséltem, hogy nem mertem hazaindulni a viharban, így az egyik barátomnál voltam.

Az emlékezetes délután óta kétszer találkoztunk. Nagyon várjuk már a szombatot, hogy "buliba megyek, holnap jövök" alibivel Atinál aludhassak. Beszéltünk róla, hogy el kéne mondani a szüleimnek. Tudom, hogy nem örülnének a dolognak, hiszen több mint húsz év a korkülönbség, de minket nem érdekel.