Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

gstory

2019.nov.11.
Írta: rainbow19

Mámorosan nyeltem

Gyerekkorom óta tudom, hogy homoszexuális vagyok. Próbáltam ellene küzdeni, legyűrni a vágyat, amit a fiúk keltettek bennem, de igazából ez lehetetlen. Nem kerestem kapcsolatot, de tudtam, hogy egyszer be fog következni a pillanat, amikor meglátok egy fiút, és visszafordíthatatlanul megkezdődik majd egy folyamat. S igazam lett.

Tovább
2019.nov.07.
Írta: rainbow19

Hancúrozás hármasban

Úgy érzem, hogy el kell mesélnem életem legizgalmasabb élményét. Először azonban néhány szót magamról. Nemrég ünnepeltem a 18. születésnapomat. Sikeres érettségim után felvettek az ELTE-re, ahol most vagyok első éves. Rövid barna hajam és kék szemem van. Megszállott biciklista lévén az alakom is igazán kisportolt. Erre ügyelek is, ezért hetente legalább kétszer még egy közeli body-termet is meg szoktam látogatni.

Tovább
2019.nov.04.
Írta: rainbow19

Egy éjszakai kiruccanás

Jocóval igazi jó barátok voltunk már másodikos középiskolás korunktól. Akkor kerültünk egy osztályba. Eltelt pár év azóta, de a kölcsönös szimpátia nem változott. Jól éreztük magunkat a másik társaságában, ezért igyekeztünk is minél több időt együtt tölteni. Érettségink utáni nyáron sem volt ez másként.

Tovább
2019.okt.31.
Írta: rainbow19

Csillagon túl 04

Dél felé járt, így Pedro is el ment, mert biztos keresték már a cégtől. Kris is sietett be a salonba. Nagyon jól érezte magát, vissza tért az önbizalma, tele volt jó keddvel. Pezsgett az arca.
A salonban Laura gyorsan beszámolt neki, mennyi ember volt eddig. S meg jegyezte:
Olyan vagy mintha ki lennél cserélve, nagyon jó színed van.

Tovább
2019.okt.28.
Írta: rainbow19

Csillagon túl 03

A nap simogatóan sütött, szórta aranyát a nagy világra. Áldás ez a jó idő, gondolta Krisz aki minden ablakot kitárt, hogy jöjjön a friss levegő, az üdeség. Semmi dolga nem akadt mára, kedve sem volt semmihez. Csak úgy üldögélt, a teraszon. Boxer alsóban, hozzá rövid ujjú póló. Kávét ivott éppen, és csak nézett a messzeségbe. Volt egy néhány lakóház a távolban. Szerencsére az épület amelyben lakott és főleg az ő oldala, a városra nézett. Tetszett neki, hogy a fények különbözően csillannak meg az ablakokon, fémes háztetőkön üvegen.

Tovább
2019.okt.24.
Írta: rainbow19

Csillagon túl 02

Az a hét nagyon lassan telt el. A munka, a kliensek a Nefertiti salon hangulata, szépsége ugyanúgy meg maradt, várva a klienseket akik mint mindíg most is jöttek szép számával. Kristian a pultnál, a lányok a kabinetjükben sürögtek-.forogtak. Látszólag semmmi nem is változott, kivéve azt a fiatal embert, azt a szívet, amit elrabolt a szerelmes férfi , és azt amelyiket ugyanaz dobott a semmibe, egy pillanat alatt. Kristian számára nem is volt még mindíg tisztázva a dolog, hogy miért történtek így a dolgok, de mivel számára a hűség valóban fontos volt, így nem is várt magyarázatot. Ha meg tette egyszer meg teszi ismét. Keservesen és fájóan mondogatta magában.

Tovább
2019.okt.21.
Írta: rainbow19

Csillagon túl 01

Üdvözlöm, miben segíthetek? Szólt már annyiszor a kedves, segítőkész hang a pult másik oldalán.
Kristian soha nem szerette a sok embert, bár tapasztalata mindig tudta hogyan legyen úrrá a sok kérésnek, kisebb tömegnek. Szombat délelőtt, amikor is a salonban mindig rohanás volt épp egy idősebb nő jött, aki masszázsra jelentkezett be, a másik a solárium gépre várt. Forró volt a levegő, krémek minden mennyiségben. Ez volt az az illat, az a töménység, amit ilyenkor a salonban érezni lehetett.

Tovább
2019.okt.19.
Írta: rainbow19

Felcserem és én 03

Azzal felállt és elővette a farkát, mely félig duzzadt volt. Elkezdett vele játszani és így lassan bekeményedett, miközben letolta térdig a gatyáját.

- Na gyere, nem hiszem, hogy megbánnánk, és nem mondom el senkinek – mondta most már kissé könyörgőn, és odajött elém.

Tovább
2019.okt.17.
Írta: rainbow19

Három spanyol fiúval

Két éve voltam Spanyolországban, egy éjjel Sevillában aludtam, azaz nem sokat aludtam.

Egy hotelban szálltam meg, de rettenetes volt a hőség, a kondi nem működött, és úgy este 11 körül kimentem a hotel elé kicsit lehűlni.Nem tudtam, de pont a hotel előtt egy kis zöld park volt, ott leültem egy padra. Nekem már volt „tapasztalatom” zöld parkokban, de nem gondoltam, hogy pont ott és pont akkor ott történhet valami.

Tovább
2019.okt.14.
Írta: rainbow19

Felcserem és én 02

Hamar befejeztem a fürdést, és a masztizást sem folytattam. Gondoltam, ha fürdeni akar, hát akkor én is meglepem, hátha neki is megduzzad. Nemsokára szóltam neki, hogy fürödjön meg, mert utána újfent megvizsgálom, mire hallottam is, hogy már csobog a víz.

Tovább
2019.okt.10.
Írta: rainbow19

Felcserem és én 01

Mikor megtörtént az orvostiszti avatás, már meg volt az a világ végi alakulat, ahová helyeztek. A letöltött utolsó szabadnapok elmúltával, tele új gondolatokkal, tervekkel jelentkeztem alakulatom új parancsnokánál. Hamar öröm váltotta fel az addigi ürömöt, mert nem sokkal idősebb főhadnagy volt a század parancsnoka, alig valamivel a harminc felett. Erős kötésű, bajszos, határozott, de vidám férfijú.

Tovább
2019.okt.07.
Írta: rainbow19

Videókabinban

Ez még 1979-ben történt, amikor egy kanos, 21 éves, vidéken élő krapek voltam. Kijártam már a középiskolákat, de soha nem voltam olyan igazi 'fő-csövezető', mint oly sokan a barátaim közül. Ezt bizonyítja, hogy a szüzességemet is csak az érettségimet követő nyáron vesztettem el. Az azt követő három év alatt a szexuális életem igazán elkeserítő volt számomra; soha sem sikerült igazán kielégülnöm. Egész életemben egy nyíltszívű, előítéletektől mentes fickó voltam, de a homokosok valahogy nem igazán érdekeltek, illetve pontosabban mondva sohasem gondolkoztam el rajtuk.

Tovább
2019.okt.03.
Írta: rainbow19

Bence 01

Amikor idővel kiszálltam a kádból semmivel sem lettem okosabb, mint előtte voltam. A változás csak annyi volt, hogy megszomjaztam. Felvettem a sortomat, és lementem a konyhába. Dani ott ült az asztalnál, éppen reggelizett, és láthatóan nem volt túl jó kedve. Meglepődött azon, hogy ott vagyok, ők úgy tudták csak másnap érkezem.

Tovább
2019.sze.30.
Írta: rainbow19

Bence 01

Tudtam, hogy nehéz időszak vár rám. Anyát sajnos soha nem ismerhettem meg, kicsi voltam amikor elveszítettük, Apa pedig külföldön kapott komoly előrelépési lehetőséget, ahova egyelőre nem vihetett magával. Hiába volt minden tiltakozásom, hogy egyedül is boldogulok otthon, Apa hajthatatlan maradt. Így nem volt más lehetőségem, a nagybátyámékhoz kellett költöznöm, amíg Apa kint dolgozik.

Tovább
2019.sze.27.
Írta: rainbow19

A főbérlő 02

A következő napok gyorsan elteltek. Zoli megkezdte a munkáját és esténként fáradtan ért haza. Csak néha találkoztak egymással, amikor egy-egy italt megittak, kicsit beszélgettek még, aztán jött a korai lefekvés.
Imre próbálta rávenni a fiút, hogy nézzenek meg együtt egy filmet, az segít kikapcsolódni, de a kora reggeli ébresztő miatt ez rendszerint elmaradt.

Tovább
2019.sze.24.
Írta: rainbow19

A főbérlő 01

A srác 19 éves volt és kicsit szorongva kereste a 24-es számú ajtót. Utálta az olyan beszélgetéseket, amikor vadidegen emberek előtt kell bizonygatnia normális mivoltát csak azért, hogy szállása legyen. Egyáltalán nem szeretett ismerkedni, de az albérlet szüksége miatt nem kerülhette ki ezeket a helyzeteket.

Tovább
2019.sze.20.
Írta: rainbow19

A kis ribanc

Rosszkedvűen sétáltam a parkban késő este. Nórával már megint összevesztem. Nóra a feleségem immár 20 éve. Nem is lenne baj, de mostanában elég sűrűn megtörténik mindez. Nem tudom mi van velünk. A gyerekek lassan felnőnek, s most, amikor már lenne időnk egymásra, egyre inkább eltávolodunk egymástól. Lassan bandukoltam az utcán elgondolkodva, mikor egy vékonyabb fiú hang és egy idősebb férfi brummogására lettem figyelmes.

Tovább
2019.sze.17.
Írta: rainbow19

A raktárban

A kilencvenes évek elején történt, amikor katonai szolgálatomat töltöttem az ország egy kietlen részében, egy viszonylag elhagyatott, kis laktanyában, amikor nagyjából az ötvenes körüli számot vágtam le a centimről. Mint az öreg katonákat általában, úgy engem sem érdekelt az olyan hülyeség, mit a reggeli torna. Tudtam, hogy kivel kell jóban lenni, és írnok lévén velem szemben is kellő tiszteletet mutatott nemcsak a sivár kopaszok társasága, hanem a korosztályom is. Az én legjobb barátom Árpi volt, a század raktárosa.

Tovább
2019.sze.14.
Írta: rainbow19

A mostoha fater

Már több mint hat éve nem tudtunk az apámról semmit, csak azt, hogy valahol Írországban dolgozik. Rendszertelenül küldte haza a pénzt és anyám folyton el akart válni, mivel volt is férje, meg nem is. Persze más már régen megtette volna a helyében, de ő kitartott, és a pénz sem volt kevés, ami a bankszámlánkra utalódott.

Tovább
2019.sze.12.
Írta: rainbow19

A zuhanyozóban

Nagyon régen esett meg velem ez a történet. Leírva biztos sokkal hosszabb és unalmasabb lesz, mint ahogy valójában megéltem, de akkor nem mondhattam el senkinek, elmondom hát most mindenkinek. Még nem voltam 18 éves sem, éppen olyan meleg nyári idő volt, mint most, és a második gimis évemre készültem. Ahogy minden nyáron, abban az évben is elmentem szüleimmel a kedvenc nyaralóhelyünkre, amiről azt kell tudni, hogy a sátrazóknak nagy, közös zuhanyzó állt rendelkezésre.

Tovább